Simonlyprijs.nl van start: vergelijk simonly abonnementen!

25 Mar 2015 om 17:20 - Door Thomas Haenen

Vanaf vandaag kun je op Simonlyprijs.nl terecht voor een compleet overzicht van alle simonly abonnementen. Vind het abonnement dat het beste bij je past, bekijk simonly aanbiedingen, of zoek de goedkoopste bundels.

Simonlyprijs.nl is er voor alle consumenten op zoek naar een nieuw abonnement. Weet je al precies welk abonnement je wil hebben? Dan vind je bij ons de laagste prijzen. Zoek je een abonnement dat aansluit op je wensen? Ook dan kunnen we je helpen. En als je geen idee hebt waar je moet beginnen, dan helpen we je met onze keuzehulp en veelgestelde vragen op pad.

Je kunt bij ons terecht voor alle simonly abonnementen in Nederland. Of je nu op zoekt bent naar een compleet pakket van KPN of Vodafone, voordelige bundels van hollandsnieuwe, of een simpel abonnement van... Simpel, je kunt ze op Simonlyprijs.nl allemaal vergelijken. Sorteer op prijs, vind het abonnement met de grootste databundel, of bekijk het aanbod van een specifieke provider.

Via dit blog zullen we je op de hoogte houden van nieuwe abonnementen, tariefwijzigingen, en de plannen van de Nederlandse providers. Zijn sommige aspecten van simonly niet helemaal duidelijk? Dan kun je terecht bij onze Veelgestelde Vragen. Daar gaan we in op de voor- en nadelen van simonly, hoeveel MB je nodig hebt, en wat je moet doen om je nummer te behouden.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor feedback, tips, complimenten of kritiek kun je hieronder terecht bij de reacties, of stuur ons even een mailtje.
 

Reacties

Populaire simonly deals

1
Onbeperkt min en 1.00 GB
€ 10.00 p/m (24mnd)
Bekijken
2
1000 min en 1.00 GB
€ 4.00 p/m (24mnd)
Bekijken
3
Onbeperkt min en 5.00 GB
€ 27.00 p/m (24mnd)
Bekijken
4
Onbeperkt min en 250 MB
€ 4.00 p/m (24mnd)
Bekijken
5
300 min en 1.00 GB
€ 11.00 p/m (12mnd)
Bekijken