Vergelijk simonly abonnementen

Vergelijk op deze pagina simonly prijzen van alle providers en vind de deal die het beste bij jou past én het voordeeligst is. Op zoek naar een abonnement met veel belminuten of heb je liever veel MB's om mee te internetten? Met onze handige vergelijker vind je jouw ideale simonly abonnement in een handomdraai.

Meer informatie

Filteropties en resultaten:

Zoekfilters

Belminuten & Smsjes
Mobiel internet
Provider & Contractduur
Provider Minuten Data Prijs
1000 1.00 GB € 4.00 Bekijken
Onbeperkt 250 MB € 4.00 Bekijken
Onbeperkt 250 MB € 5.00 Bekijken
Onbeperkt 1.00 GB € 7.50 Bekijken
Onbeperkt - € 7.50 Bekijken
Onbeperkt 1.50 GB € 8.00 Bekijken
Onbeperkt 1.00 GB € 8.50 Bekijken
Onbeperkt - € 8.50 Bekijken
Onbeperkt 2.00 GB € 9.00 Bekijken
Onbeperkt 1.50 GB € 9.00 Bekijken

Algemene informatie over simonly abonnementen

Wat is een simonly abonnement?

Een simonly abonnement is een abonnement zoals ieder ander. Je krijgt belminuten, sms’jes en als je wil, internet. Het enige wat je niet krijgt is een telefoon. Je sluit dus een abonnement af zonder toestel. Het enige wat je krijgt is een simkaart en de garantie dat je kan bellen, sms’en en internetten.

Waar betaal je voor?

Je betaalt voor een simonly in verhouding vaak veel minder voor je belminuten. Dat komt omdat je er geen telefoon bij krijgt, die vaak in de abonnementsprijs is opgenomen. Je betaalt dus alleen voor de diensten die je afneemt, en niet voor een toestel.

Welke simonly providers zijn er?

Er zijn heel veel verschillende simonly providers. Er zijn echter maar drie partijen die een landelijk dekkend netwerk hebben, namelijk Vodafone, T-Mobile en KPN. De rest maakt gebruik van die netwerken, maar biedt soms wel een lagere prijs dan de provider van wie het netwerk is. Het kan dus zeker lonen om goed de prijzen van de diverse aanbieders te vergelijken.

Wat is het verschil tussen een simonly en een regulier abonnement?

Zoals gezegd is het grootste verschil dat je geen toestel krijgt bij een simonly abonnement. Gevolg daarvan is echter dat de prijs bij een simonly veel lager ligt dan bij een regulier abonnement mét toestel. Dat is echter niet het enige verschil.

Abonnementen waar je alleen een simkaart krijgt, zijn vaak ook flexibeler. Zo kan je vaak zelf bepalen hoe lang je contract duurt. Liever voor een jaar vast, in plaats van twee jaar? Of liever toch een halfjaar? Er zijn zelfs simonly abonnementen die je per maand kan opzeggen! Hoe flexibel wil je het hebben?

Voordelen van simonly

Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Maar het betekent vaak ook dat je zonder veel gedoe tussendoor van toestel kan wisselen. Als je de voorgeschreven 2 jaar met een toestel wil doen, is een regulier abonnement soms een goede keus. Maar als je elk jaar een nieuw toestel wil, dan is simonly misschien wel wat voor je.

Ander voordeel is dat providers je vaak tussendoor het abonnement laten aanpassen. Wil je een maandje wat meer of wat minder internet? Geen probleem! Deze dienstverlening begint nu ook langzaam door te druppelen naar de reguliere abonnementen, maar komt nog steeds vaker voor bij simonly-abonnementen.

Wanneer moet ik voor een simonly abonnement kiezen?

Er zijn eigenlijk twee situaties waarin het handig is om voor een simonly te kiezen. De eerste is wanneer je net een tweejarig abonnement met toestel achter de rug hebt, maar eigenlijk nog wel tevreden bent met je toestel. Het is dan heel voordelig om over te stappen op een simonly, want daarmee gaan je maandelijkse kosten zeer waarschijnlijk hard omlaag.

De tweede situatie is wanneer je een toestel zoekt maar het bijpassende abonnement er niet bij kan bestellen. Koop het toestel los, en neem er een simonly bij om je droomcombinatie te creëren.