Vergelijk KPN simonly abonnementen

KPN biedt een groot aantal verschillende simonly abonnementen. Je kunt bij deze provider niet alleen terecht voor een abonnement met onbeperkte belminuten en grote internetbundels. Zo kun je ook voor veel minder geld een eenvoudig KPN-abonnement kiezen.

Meer informatie - Gebruikersreviews

Filteropties en resultaten:

Zoekfilters

Belminuten & Smsjes
Mobiel internet
Provider & Contractduur
Provider Minuten Data Prijs
Onbeperkt 5.00 GB € 27.00 Bekijken
Onbeperkt 5.00 GB € 31.00 Bekijken
Onbeperkt 15.00 GB € 31.00 Bekijken
Onbeperkt 15.00 GB € 35.00 Bekijken
Onbeperkt 25.00 GB € 38.00 Bekijken
Onbeperkt 25.00 GB € 42.50 Bekijken
150 - € 13.50 Bekijken
150 - € 16.00 Bekijken
150 2.00 GB € 20.00 Bekijken
150 2.00 GB € 22.50 Bekijken

Gebruikerservaringen

9.5 KPN krijg gemiddeld een 9.5 door 2 gebruikers.
Gebruik jij ook KPN? Schrijf een review

Review door Peter2016

Inmiddels bijna twee jaar bij KPN. Eigenlijk nul klachten, en dat zegt wat. In het verleden problemen gehad met zowat elke andere provider maar KPN is fout. Heb veel internet, het is razendsnel, en ik heb overal bereik. Met KPN Compleet krijg ik nog extra korting ook !

Review door Thomas

Erg tevreden met KPN tot nu toe. Ben een maand geleden overgestapt, en ik heb eigenlijk niets te klagen. Ik heb een groot abonnement met veel data en onbeperkte belminuten. Qua belbereik zit ik altijd goed, internet merk ik dat het soms wegvalt in afgelegen gebieden maar daar heb je bij alle providers wel eens last van. Waarom dan toch geen tien? Als je geen groot abonnement wil is KPN relatief duur. Het kwam voor mij goed uit dat het pakket dat ik wilde relatief goedkoop is, maar als ik een wat kleiner pakket had genomen was ik nog bijna even duur uitgeweest.

Meer informatie over KPN

KPN Budget & Basis

Zoek je een simpel abonnement met weinig fratsen, dan kun je kiezen voor een KPN Basis of Budget Simonly abonnement. Met de KPN Budget abonnementen krijg je voor een vast laag maandbedrag een klein aantal belminuten en sms’jes. Internet is niet inbegrepen bij deze bundel, dus je betaalt per MB. Voor iets meer geld sluit je een KPN Basis abonnementen met een kleine 4G-databundel af.

KPN Vooral Interrnet

Is internet voor jou belangrijker dan bellen en sms’en, dan is KPN Vooral Internet het juiste abonnement voor jou. De bel- en sms-bundels zijn nog steeds klein, maar de internetbundels een stuk groter. Zo kun je met KPN Vooral Internet Standaard 5 GB aan data per maand verbruiken. Vanzelfsprekend maak je ook bij deze bundels gebruik van KPN’s razendsnelle 4G-internet.

KPN Zorgeloos

Voor de echte grootverbruikers is er KPN Zorgeloos. Je hebt de keuze uit Instap, Standaard en Premium. Met KPN Zorgeloos kun je altijd onbeperkt bellen en sms’en. Het abonnement dat je kiest bepaalt de grootte van je databundel. Bij KPN Zorgeloos Premium krijg je een forse databundel van maarliefst 10 GB. Bovendien zit bij deze bundel ook nog eens gratis Spotify Premium inbegrepen.

Snel en onbeperkt internet

KPN heeft een landelijk dekkend 4G-netwerk. Dat betekent dat je overal in Nederland razendsnel mobiel internet hebt. Met 4G kun je tot wel tien keer zo snel downloaden als via 3G. Bovendien rolt KPN ook al 4G+ uit, waarmee in theorie zelfs snelheden van 225 Mbps of meer mogelijk zijn. Sneller mobiel internet kun je nergens vinden.

Ben je door je databundel heen? Dan kun je blijven internetten met een lagere snelheid van  64 Kbps. Niet snel genoeg om video’s te streamen, maar je kunt wel gewoon bijvoorbeeld WhatsApp blijven gebruiken. Zo blijf je altijd bereikbaar.

KPN Compleet

Heb je op dit moment al een abonnement voor vaste telefonie bij KPN, of maak je van de provider gebruik voor digitale TV of internet? Dan krijg je meer tegoed en andere leuke extra's. Met KPN Compleet kun je thuis en mobiel combineren voor een verdubbeling van je beltegoed en MB's. Hebben er meer mensen op hetzelfde adres een KPN-abonnement, dan krijg je bovendien 5 euro korting en je kunt onderling MB's delen.

Populair bij KPN

1
Onbeperkt min en 5.00 GB
€ 27.00 p/m (24mnd)
Bekijken
2
Onbeperkt min en 5.00 GB
€ 31.00 p/m (12mnd)
Bekijken
3
Onbeperkt min en 15.00 GB
€ 31.00 p/m (24mnd)
Bekijken
4
Onbeperkt min en 15.00 GB
€ 35.00 p/m (12mnd)
Bekijken
5
Onbeperkt min en 25.00 GB
€ 38.00 p/m (24mnd)
Bekijken