Vergelijk Youfone simonly abonnementen

Youfone is een goedkope simonly provider waar je het abonnement helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen. De provider gebruikt het betrouwbare netwerk van KPN, dus je hebt altijd en overal in Nederland bereik.

Meer informatie - Gebruikersreviews

Filteropties en resultaten:

Zoekfilters

Belminuten & Smsjes
Mobiel internet
Provider & Contractduur
Provider Minuten Data Prijs
Onbeperkt 1.50 GB € 8.00 Bekijken
Onbeperkt 1.50 GB € 9.00 Bekijken
Onbeperkt 1.50 GB € 10.00 Bekijken

Gebruikerservaringen

Meer informatie over Youfone

Bellen en internet bij Youfone

Een Youfone abonnement stel je zelf samen op basis van verschillende bundels. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goedkope bundel van 100 belminuten of sms'jes, of je neemt voor een paar tientjes een bundel waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms'en. Ook bij het mobiel internet heb je de keuze uit bundels die lopen van 200 tot 2500 MB. Je kunt eventueel ook kiezen voor een abonnement met alleen internet, of alleen belminuten.

Bundels bij Youfone

Daarnaast biedt Youfone nog verschillende andere bundels. Zo kun je voor maar een paar euro per maand Onbeperkt SMS'en. Voor 5 euro wordt je 3G-bundel omgezet in een 4G-bundel, en heb je razendsnel mobiel internet. Ook zijn er bundels om goedkoop te bellen en internetten. Met Youfone Onderling Bellen bel je gratis met iedereen die deze bundel ook afgesloten heeft.

Contractsduur

Je kunt een abonnement bij Youfone vastzettend voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Zet je het contract voor langere tijd vast dan krijg je je ook extra korting, maar met een maandelijks abonnement zit je nergens aan vast.

Populair bij Youfone

1
Onbeperkt min en 1.50 GB
€ 8.00 p/m (24mnd)
Bekijken
2
Onbeperkt min en 1.50 GB
€ 9.00 p/m (12mnd)
Bekijken
3
Onbeperkt min en 1.50 GB
€ 10.00 p/m (1mnd)
Bekijken